Wil je graag in een jeugdbeweging zitten maar ben je niet zeker of KLJ Strijtem iets voor jou is? Kom gerust een kijkje nemen op de startdag of tijdens een andere activiteit. Om nieuwe leden een handje te helpen bij hun keuze mogen ze 1 activiteit komen proberen alvorens zich definitief in te schrijven.

Inschrijven kan online via een Google Form aan de hand van deze link https://forms.gle/ZvbjP23VMs4YH2kY8 Inschrijven via de link kan tot 28 oktober.

Ondervind je problemen met de form of kan je het zelf niet invullen? Kom dan langs in de lokalen op zondag 1 oktober en zondag 8 oktober om 13u30 (voor de activiteit).

Het aankopen van een uniform is mogelijk op zondag voor of na de activiteit.


Druk onderstaand bestandje af, vul het in en breng het zeker mee zodat wij in geval van nood alle informatie bij de hand hebben!

Onze activiteiten gaan meestal door op zondag van 14u tot 17u. Wanneer dit toch anders zou zijn, wordt dit in de maandlijst vermeld. Deze lijst verschijnt tweemaandelijks en kan gedownload worden op onze website (www.kljstrijtem.be/maandlijst).

Indien je nog met vragen zit kan je contact opnemen met de leiding van jouw groep of de hoofdleiding. Onze contactgegevens vind je op volgende pagina; www.kljstrijtem.be/leiding