KAMPADRES:

KLJ Strijtem
‘Naam van uw kind’
Sparrenheem
Duinenstraat 5
3660 Oudsbergen

Welkom op de website van KLJ Strijtem!

Wij zijn een lokale jeugdbeweging met meer dan 100 leden en een enthousiaste leidingsploeg. 

Elke zondag staat de leiding paraat de kinderen van Strijtem en omstreken een fantastische namiddag te laten beleven!  Ieder jaar gaan wij ook op kamp in de zomervakantie waar wij 10 dagen lang plezier beleven.

Meer weten? Neem gerust verder een kijkje op onze website!

UPDATE 25 mei 2020:

De coronamaatregelen blijven gelden tot minstens eind juni. Dan zal de regering nieuwe maatregelen nemen. Tot dan zullen er dus jammer genoeg geen activiteiten zijn 😥

Ons KLJ kamp kan deze zomer plaatsvinden mits de nodige maatregelen. Het kamp zal doorgaan van 2 t.e.m. 11 augustus 2020.

De bubbels mogen bestaan uit maximaal 50 personen (leiding inbegrepen). Elk jaar gaan wij op kamp met ongeveer 90 – 105 leden en leiding. Dit betekent natuurlijk dat wij op dit moment nog niet weten of we twee of drie bubbels zullen moeten maken. Ook de splitsing van de groepen in meerdere bubbels is niet vanzelfsprekend. Dit is echter zeer belangrijk om heel wat praktische zaken te regelen. Daarom hebben we jullie hulp nodig! Wij hebben een exact aantal nodig van het aantal leden per groep dat zal meegaan op kamp. Vandaar dat wij jullie dit jaar zullen vragen om ons zo snel mogelijk te laten weten of jouw kids meegaan op kamp of niet.

Vul zo snel mogelijk en ten laatste tegen 20 juni de Google Form in die je vindt via Kamp 2020, hier op de website.

Deze dient als een ‘voorinschrijving’ van je kind. Het formulier dient steeds ingevuld te worden door de ouders (ook bij de Zjielen en Vedetten). Per deelnemend kind moet het formulier afzonderlijk ingevuld worden. Belangrijk is dat je het formulier ook invult als één of meerdere kinderen in jouw gezin NIET meegaan. Zo hebben wij een beter zicht op de volledigheid van onze gegevens.

KLJ Strijtem mist jullie!!
Hopelijk tot snel