KAMPADRES:

Dreefstraat 22,
3670 Meeuwen-Gruitrode

Liefste ouders en leden,

We mogen op kamp!!

Het kamp ‘KLJ op zee’ zal beginnen op 2 augustus tot en met 11 augustus. Tenzij je een zoon of dochter hebt die bij de Kabouchen of bij de Zjielen en Vedetten zit. Als dit het geval is zal de alternatieve kamp data te vinden zijn in het kampboekje, dat zal verschijnen begin juli.

De leiding is druk in de weer om een plan van aanpak uit te werken. Jullie veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom zullen wij dan ook het advies van de veiligheidsraad en KLJ-Nationaal ter harte nemen en de nodige aanpassingen doen aan onze infrastructuur. Wij hebben door de jaren heen een spaarpotje kunnen verzamelen voor noodgevallen. Dit staat ons toe om dit jaar heel wat investeringen te doen om het kamp op een zo veilig mogelijke manier te kunnen laten doorgaan. We raden jullie dan ook aan om de webpagina van KLJ Nationaal eens te lezen voor meer informatie ( https://www.klj.be/corona/corona-en-kampen ). Ouders die zich verder zorgen maken over gezondheid en veiligheid in tijden van corona kunnen met extra vragen terecht bij de hoofdleiding; Alana (0472/97 39 80) en Tiemen(0471/31 74 84). Ook als je met vragen zit over deze mail, mag je zeker eens bellen.

Kampboekje:

Maar dan nu praktisch!

De bubbels hangen nog af van de beslissing van de veiligheidsraad. Elk jaar gaan wij op kamp met ongeveer 90 – 105 leden en leiding. Afhankelijk van hoe corona evalueert zullen we in bubbels van 100 of 200 leden op kamp kunnen gaan. Dus we hopen op het beste.

Vul zo snel mogelijk en ten laatste tegen 20 juli de Google Form in die je vindt via de link onderaan in de mail of hieronder, als een ‘voorinschrijving’ van je kind. Het formulier dient steeds ingevuld te worden door de ouders (ook bij de Zjielen en Vedetten). Per deelnemend kind moet het formulier afzonderlijk ingevuld worden. Belangrijk is dat je het formulier ook invult als één of meerdere kinderen in jouw gezin NIET meegaan. Zo hebben wij een beter zicht op de volledigheid van onze gegevens.

https://forms.gle/5qSPW9JvGNxennAV9

Op basis van alle voorinschrijvingen die we tegen 20 juli ontvangen zal de leidingsploeg kiezen voor een bepaald scenario. Alle kinderen die de voorinschrijving ingevuld hebben zijn verzekerd van een plaatsje op kamp. Indien er nog ruimte is in de bubbel kunnen er eventueel nog inschrijvingen toegestaan worden tot de capaciteit van het scenario verzadigd is. Daarna zullen we jullie helaas moeten teleurstellen.

INVULLEN is dus de boodschap!

Enkele belangrijke noties: Wij kunnen momenteel nog geen informatie geven over de samenstelling van de bubbels. Wij kunnen dus niet garanderen dat bepaalde groepen in dezelfde bubbel zullen zitten. Hierdoor is het mogelijk dat broers en zussen in een andere bubbel kunnen zitten. Ook zal er indien nodig voorrang gegeven worden aan jaarleden, voor zomerleden die zich nog moeten inschrijven Maar wij doen er alles aan om iedereen een kamp te bieden om nooit te vergeten. 

Begin juli zullen wij het gekozen scenario aan jullie communiceren. Er zullen (online) infomomenten voorzien worden om het plan van aanpak en de genomen maatregelen uit te leggen. In de loop van juli zullen jullie ook een communicatie ontvangen over de bubbels en hun samenstelling. Het wordt hoe dan ook een heel speciaal kamp en alles zal ‘anders dan anders’ verlopen. Graag stellen we jullie gerust dat we heel uitgebreid zullen communiceren vanaf begin juli en dat jullie heel wat mogelijkheden zullen aangereikt worden om jullie vragen te stellen.

De leiding kijkt enorm uit naar het kamp en doet er alles aan om er een fantastische zomer van te maken.

We kijken er naar uit om jullie terug te zien!

Spread the word!

Vreugdevolle en zomerse groetjes,

Jullie leidingsploeg